2007-07-12

Conspire.se

Embedded Video

Häromdagen satt jag på java... vilket jag gör lite då och då.. som nu. En tjej o en kille och en äldre tjej satt vid bordet bredvid mig. De tjötade om någon matris och någon som skickat medelande till henne men sen inte fått tag i den.. lät spännande hittade en lapp idag med symbolen. En länk till en privat blogg. :) Kopplat till ett svt projekt. Det påstods att det var på riktigt dock... men bloggen är fejk... eller saga kanske man ska säga lite trevligare. Visserligen har den inlägg från 2005 fram till nu.. men kommentarerna på inläggen börjar 2007 .. vilket klart avslöjar för mig att det inte  är autentiskt... men men det kan man ju ignorera... en god saga kan man alltid leva sig in i... söt tjej oxå.. ska se om jag engagerar mig i mysteriet.

Blogged with Flock

Inga kommentarer: