2007-08-23

Mer om min mac

Mycket Data snack. men det är ju skoj eller hur :)

Mac minin flyter på fint. och är så tyst att jag inte vill ha på min gamla dator...
vilket ger mig problemet med att få plats med all information.

Jag har varit nyfiken på en extern hårddisk till mac mini som är stapelbar, men inte blivigt nöjd med vare sig det jag hört och sett av iomega och lacie(eller vad det nu var).

Hittade dock idac miniStack som verkar vara ett riktigt bra alternativ. Tyst och med extra portar till den annrs så trånga mac mini. Frågan är om jag ska ha v2, v3 eller NAS. Nas är ju smidigt får då kan jag använda den med flera datorer samtidigt... men jag kommer ju vilja ha den vid macen iaf. v3 har esata men det har ju inte macen.. v2 är ju äldra (och därför sämre :). Mycket svåra val.. 2600 kostar det att få v3 750gb skickat.

Inga kommentarer: